به منظور پخت بهتر ، سریعتر و آسان تر پیتزا و حتی انواع هات داگ تنوری و سیب زمینی تنوری از دستگاه فر ریلی پیتزا استفاده می کنند. گارد استیل فر ریلی پیتزا به پخت یکدست و یکنواخت پیتزا و آبدار کردن آن کمک شایانی می کند؛ چون گرما را به صورت کاملا یکنواخت به تمام سطوح پیتزا می رساند و برای پخت بهتر، دیگر نیازی به برشته کردن پیتزا نخواهد بود.
پیتزا از دسته غذاهای زودپز یا به اصطلاح فست فود می باشد که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. امروزه پیتزا در همه فست فودها و حتی رستوران ها قابل تهیه می باشد. این موضوع بدیهی است که پیتزا اولین بار در شهر ناپل ایتالیا پخته شد و از آنجا بود که به سایر کشورها از جمله ایران فرستاده شد. امروزه پیتزا آنقدر در تمام دنیا مشهور و پرطرفدار است که هیچ کس نمی تواند از خوردن آن چشم پوشی کند.
ممکن است گاهی اوقات رپ بدی به دست آورید ، اما در صورت استفاده از مواد مناسب ، پیتزا می تواند یک غذای مغذی باشد. پرپشت مانند میوه ، سبزیجات و پنیر سبک می تواند این ظرف را از یک غذای خوشمزه تا سالم و خوشمزه تبدیل کند. و یکی از راه های اطمینان از خوردن پیتزا سالم ، استفاده از اجاق گاز است که برای گرم کردن پای خود استفاده می کنید.
بله ، پیتزا های چوبی از مزایای سلامتی ، از فشارهای بهداشت شخصی شما و حتی رفاه مالی شما بسته بندی می شوند. در اینجا پنج فواید برای خوردن پیتزا از اجاق گاز چوب وجود دارد.
1. گرم کردن پیتزا بر روی فر ریلی پیتزا (Railway pizza oven) به پخت سریع میوه های سبزیجات و سبزیجات کمک می کند و همچنین به آنها کمک می کند تا مواد مغذی و آنتی اکسیدان خود را حفظ کنند . برخی از پرمصرف ترین مواد غذایی پیتزا شامل ژامبون (که در مقایسه با سوسیس کمتر فن است) ، آناناس ، پنیر کم چرب (که ثابت می کند پروتئین بالاتری دارد) ، کلم بروکلی (اگر احساس پرماجرا می کنید) و اسفناج که فقط مورد علاقه طرفداران Popeye نیست بلکه مورد علاقه متخصصین تغذیه است که به دلیل داشتن بیش از 13 ترکیب فلاونوئید که برای جلوگیری از سرطان کار می کنند ، آن را ستایش می کنند .
2. زمان پخت و پز سریع تر به این معنی است که می توانید از پای خود سریعتر لذت ببرید ، و اگر افراد زیادی را تغذیه می کنید ، این بدان معنی است که آنها می توانند سریعتر از وعده های غذایی آنها لذت ببرند. اما از آنجا که درست خارج از اجاق گاز است ، آنها همچنین باید کندتر بخورند ، که این باعث رضایت بیشتر از وعده غذایی و احساس پر شدن می شود. هنگامی که خیلی سریع غذا می خورید ، این می تواند منجر به کاهش وزن و حتی بدتر شود ، احساس رضایت از آنچه می خورید نیست. بنابراین ، خوردن چیزی درست از فر و انتظار برای خنک شدن آن به شما اجازه می دهد تا از طریق یک پیتزا شخم بزنید نه بلکه از آن لذت ببرید و از آن لذت ببرید.
3. اجاق های چوبی نیز گزینه ای اقتصادی هستند زیرا نیاز به برق و گاز ندارند. بنابراین نه تنها غذاهای سالم تری می خورید بلکه در ضمن پس انداز می کنید ، زیرا اجاق های چوبی باعث صرفه جویی در هزینه های ممکن برای هزینه های آب و برق می شوند. با پولی که پس انداز می کنید ، می توانید پرپینگ های سالم و خنک بیشتری بخرید (کدو حلوایی و طعم مریم گلی مانند پیتزا چیست؟).
درباره این سایت